Kinderyoga

Kinderen die zichzelf zijn, vanuit zijn/haar eigen kracht. Met kinderyoga wil ik kinderen dat bieden. Ik bied ze een uitreikende hand. Want er zijn veel kinderen die moeite hebben om inspanning en ontspanning af te wisselen. Door yoga zit je lekker(der) in je vel.

Kinderyoga gaat voor mij over plezier maken, houdingen (vaak dieren), meditaties, ademhalingsspelletjes, massages, visualisaties, mooie verhalen, dans en creativiteit. Er is geen doel, maar het stimuleert de lenigheid, vergroten van de concentratie en het bevordert het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Elke les eindigt met een ontspanning. Naast kinderyogalessen, kun je bij Studio Rafiki ook meedoen aan Wobbelyoga.

Leer met kinderyoga van Studio Rafiki:
* om te ontspannen
* hoe je lekker kunt slapen
* hoe je je beter kunt concentreren
* wat jouw eigen grenzen en die van anderen zijn
* hoe je liefdevol met jezelf en anderen omgaat
* en waar je emoties in je lichaam voelt.
En dat alles met plezier!

Ook kun je bij Studio Rafiki terecht voor kindercoaching met behulp van yoga. In de coachsessies draait het om het vergroten van lichaamsbewustzijn en het in kaart brengen van gevoelens.

Wil je meer weten over de verschillende lessen en workshops? Klik dan in het menu ‘Kinderyoga’ op het plusje.

Kijk voor tijden en prijzen van de lessen op http://studiorafiki.nl/tijden-en-prijzen/


 

Studio Rafiki biedt kinderyogalessen voor kinderen tussen 2 en 10, kinderyogacoaching, workshops ouder-kindyoga en Wobbelyoga. En wil je op kinderyogaavontuur (met Wobbels) op je kinderfeestje? Dat kan ook!

Kinderyoga en meditatie in de klas – Klas in balans
Dankzij mijn ervaring in het onderwijs, kan ik ook met leerkrachten- / docententeams meedenken over de inzet van yoga en meditatie in het onderwijs. Wil je sparren over een leuke workshop tijdens een teamdag? Over energizers, mindfulness of yoga in de klas? Neem dan contact op.

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2017-02-14 om 20.23.12

Schermafbeelding 2017-02-14 om 20.23.38

 

 

 

 

 

Monique van Studio Rafiki volgde haar opleiding voor kinderyogadocent en kinderyogacoaching bij de Jip & Jan Academie. Zij is terug te vinden in het register. HIER lees je meer over haar.

keurmerk Jip & Jan Academie