Referenties

Dit zijn de reacties van Studio Rafiki’s klanten:

Amanda van Korpelshoek:

“Mijn kinderen genoten van de yoga bij Monique van Studio Rafiki. Na elke les, die op school werd gegeven, kwamen ze met mooie verhalen thuis. Verhalen over de dieren die ze na hadden gedaan, de zonnegroet, liedjes, massages… vol waren ze er van! Onze oudste van net 6 laat ons zien hoe hij mediteert en in Lotus houding daarbij zit. Net zoals de aap Rafiki uit de Leeuwenkoning. Trots met zijn oogjes dicht en handen op zijn knietjes met zijn vingers tegen elkaar.

Maar niet alleen over de yoga zelf zijn mijn kinderen meer dan te spreken maar ook vooral over het yoga juffie Monique! Knuffels, verhalen en een beetje gekkigheid het kon allemaal.

Als moeder, als mens vind ik Monique ook geweldig en ontzettend inspirerend! Ze is alles wat je zoekt in een yoga juf voor je kinderen. Open minded, open hart, gewapend met kennis en ervaring, ze daagt je uit verder te kijken dan de eerste blik en met een warme lach. Was ik zelf maar 6 en kon ik bij haar lessen volgen.. lijkt me heerlijk.

Yoga en meditatie is wetenschappelijk onderzocht en kan zoveel brengen voor kinderen. Het is mooi dat dit word onderzocht maar wanneer je het ook echt ziet in je kind is dat het grootste bewijs.”

——————————————————————————————————————————

Fatima van Alphen:

“Ik heb samen met mijn dochter van 4 jaar Wobbelyoga gedaan bij Monique. Wat een heerlijke les. Monique is enthousiast en creëert een zeer fijne sfeer. We waren allebei enthousiast en verheugen ons op de volgende les!”

——————————————————————————————————————————

Imke van Thiel:

“Monique heeft een hele warme en liefdevolle energie die ze tijdens de lessen op zo’n mooie manier uitstraalt op de kinderen. Mijn dochters vinden het zo fijn om in haar aanwezigheid te zijn, spelenderwijs bezig te zijn met hun lijf en ademhaling en intussen ook nog lenig te worden :-). Ze vragen na de les vrijwel elke dag waarna ze weer mogen. En vooral de eindontspanning vinden ze heerlijk!”

——————————————————————————————————————————