WOBBELYOGA


Wobbelyoga: Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het originele Wobbelboard. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker.

De Wobbel (Wobbelboard) is een prachtig balansbord, of misschien wel een schommel? Soms wordt het een hoopje aarde, de andere keer klimmen we als een eekhoorntje in een boom of de Wobbel is als een zee. De Wobbel vergroot je lichaamsbewustzijn en stimuleert balans, bewegen, kracht, spelen en ontdekken. Kom het beleven!

De Wobbel is niet alleen goed voor de kleine yogi’s, het past ook in mijn wens duurzaam te werken: de Wobbel is ook vriendelijk voor het milieu. Hij is namelijk volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. Daarnaast zijn de natuurproducten EKO wolvilt en duurzaam kurk in de Wobbel verwerkt. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

Staat er geen datum bij dat je kunt? Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief. Nieuwe data volgen snel! Of stuur een mailtje met een verzoek. Welkom!

Zondag 1 september @Metaal Kathedraal

✦ 11.15 – 12.15 uur | voor ouder & kind (van 3-6 jaar) –> deze workshop is vol, je kunt je opgeven voor de wachtlijst
✦ 13.00-14.00 uur | voor ouder & kind (4-8 jaar) –>
nog enkele plekken vrij
* €20,- voor Ouder & Kind
* Opgeven via monique@studiorafiki.nl of via formulier onderaan deze pagina.

 

thumb_IMG_4166_1024

 

 

 

 

 

 

 

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Monique is gecertificeerd WOBBELYOGAdocent.
Wobbelyoga officiele logo